Tjenester frå Movik Dataservice

Webhotell

Molvik dataservice har no eigen webserver som dei administrerer og bygger sider til. Her er da mulig å leige plass til ein billig penge for dei som vil ha enkle men funksjonsrike og raske nettsider til sine formål. Da kan vera alt frå butikkar, lag, organisasjonar eller private som vil promotere sine tjenester på Internet. Meget god stabilitet og oppetid.

 

Nettverk

Molvik Dataservice har montør som kan bygge nettverk til små og mellomstore bedrifter. Me tek hand om kabling, montering at utstyr og support av utstyr som er montert av Molvik Dataservice.

 

Brannmur/Firewall

Har du bubudne gjester i nettverket ditt? Prøv ein firewall frå Molvik Dataservice. Me monterer ein av markedets sikkreste og mest stabile brannmurer. Alle brannmurane har VPN. Dette er ein sikker måte å kobble seg til bedriftens nettverk på. Du vil då få same rettigheter i nettet som om du var fysisk på kontoret. Krever internettilgang. Mobilt breiband kan fint brukast.

 

Radiolinker

Har du 2 steder der du vil ha ei datalingje mellom men ikkje vil grave kabel eller at det er for langt med tradisjonelt nettverk. Molvik Dataservice kan montere radiolingjer for dei fleste behov. Rekkevidder på 50 km er fullt mulig å stabile. Kan også brukast der det ikkje er dekkning for breibånd.

 

Service på Pcar

Har dataen din slått seg vrang? Me kan hjelpa deg med å få den oppe å gå igjen. Er det nyinstalleringar eller montering av nytt utstyr på eksisterande maskiner så kan me hjelpa med da og.